John Cooper Works a lansat o noua generatie a noului Mini Cooper decapotabil, masina fiind o invitatie la distractie pentru publicul amator de senzatii tari. Noul John Cooper Works combina placerea de a conduce o decapotabila, cu tinuta de drum sportiva a lui Mini Cooper si cu elementele de calitate ale unei masini premium.

Compania britanica a adus modificari suspensiei, aerodinamicii si design-ului, pentru ca soferii sa beneficieze de experienta companiei in lumea curselor. Motorul de 2 litri este echipat cu tehnologia MINI TwinPower Turbo si dezvolta 231 cai putere. Masina demareaza de la 0 la 100 Km/ora in doar 6.6 secunde cu o cutie de viteze manuala si 6.5 secunde cu transmisia Steptronic.

interior MINI John Cooper Works Convertible

Acoperisul textil este actionat electric si poate fi inchis/deschis in 18 secunde, la o viteza de deplasare de maxim 30 km/ora. Varianta de baza a noului Mini John Cooper Works Convertible include aer conditionat, MINI Driving Modes, Radio MINI Boost cu AUX-IN si mufa USB, precum si tehnologia Park Distance Control.

Imagine MINI John Cooper Works Convertible