WeWOOD este o comapanie italiana, producatoare de ceasuri din lemn, care a reusit sa impuna un nou trend in lumea accesoriilor, cea de responsabilitate ecologica. Pentru fiecare ceas vandut, compania promite sa planteze un copac, fiind astfel finantata reimpadurirea unei parti a planetei. Lansata in anul 2010, compania a finantat in sase ani plantarea a peste 400.000 de copaci in America, Europa, Africa si Asia. Popularitatea companiei creste in fiecare an, fiind in momentul de fata asociata cu diferite organizatii non-profit, prin care-si duce proiectele la bun sfarsit. Scopul WeWood este de a planta peste zece milione de copaci pana in anul 2020. La inceputul anului 2016, compania este implicata in reimpadurirea unei zone sarace din Etiopia.
Reimpadurire WeWood
Ceasurile WeWood au reusit sa impresioneze inca de la bun inceput, fiind laudate de revistele de moda pentru unicitatea conferita de lemn. Ceasurile sunt facute din lemn reciclabil, avand in interior mecanisme japoneze Miyota, garantate international 2 ani. De asemenea, producatorul mentioneaza ca materialele utilizate sunt hipoalegenice, nefiind utilizate elemnte toxice.

In Romania, ceasurile WeWood sunt disponibile atat pentru barbati, cat si pentru femei, avand preturi intre 500 si 900 de lei.

Ceasuri WeWood